|  ETUSIVU  |  TOIMINTA   |  KUVAGALLERIA  |  YHTEYSTIEDOT  |  LINKKEJÄ  | 

JOKI on dynaaminen ja virtaava yhteyksien luoja, yhtä lailla pieni puro kuin mahtava kymi. Se haarautuu ja kokoaa yhteen. Se mahdollistaa ajatusten ja ideoiden kulkemisen molemmin suuntaisesti latvavesiltä jokisuulle ja takaisin. JOKI on tapahtuma, joka kuljettaa uusiutuessaankin mukanaan historiansa ja ympäristönsä.

Ajankohtaista

Siltojen välissä 2017 - näyttelyn avajaiset
la 10.6. klo 12.00
Apteekkarin yrttimaalla - tervetuloa !

Ensi kesän taiteilijat ovat Jukka Peltosaari, Helsinki, Jukka Silokunnas, Jyväskylä, Olli Suorlahti, Lahti, Elias Sormanen Lahti ja Keijo Nevaranta Jämsä, Jouni Ojutkangas Kemi. Ennakkoinfoa: siltapalkkeihin on tulossa muraali sataman tuntumaan..ja entisen meijerin rantapenkkaan valoon ja tuuleen tukeutuva teos....
tulossa taas monipuolinen ja mielenkiintoinen kattaus !

Jokilaivakonsertti 10.6.2017
, Keijo Nevaranta tiedottaa:
'Jämsän seudun ympäristötaideyhdistys Joki ry järjestää kesän Siltojen välissä näyttelyn avajaiset Jämsässä Apteekkarin yrttimaalla lauantaina 10.6. 2017 alkaen klo 12. Oheistapahtumana järjestän jokilaivaristeilyn Jämsästä Kaipolaan ja takaisin. Lähtö Koskisen risteilylaivalaiturista Jämsästä kello 15. (Paluu n. klo 18). Laivalla järjestetään ainutlaatuinen jokilaivakonsertti, jossa esiintyvät nykymusiikin säveltäjä, kosketinsoittaja Oliver Kohlenberg ja huilunsoiton opettaja, huilisti Tiina Bragge Heinolasta. Konsertissa esitetään laivamatkan aikana musiikkia sovitettuna sähköpianolle, huilulle, jokilaivalle ja virtaavalle vedelle. Ohjelmassa on muun muassa Mozartia, Melartinia ja Debussytä. Lisäksi jokilaivalla saa maailmankantaesityksensä Oliver Kohlenbergin pari viikkoa sitten valmistunut uusi sävelteos “10 muunnelmaa Temenushka Petkovan lauluun”. Jokilaivalla on 44 matkustajapaikkaa.
Liput jokilaivaristeilyyn:
Aikuiset 23 euroa, lapset (alle 12-vuotiaat) ilmaiseksi.
Tiedustelut ja varaukset: Keijo Nevaranta. P.046-5432040.'


Taiteilijat Jukka Silokunnas ja Jukka Peltosaari viimeistelevät kesän 2017 Siltojen välissä -teoksiaan

SILTOJEN VÄLISSÄ- ympäristötaiteen näyttely kesällä 2017
Taiteilijat: Jukka Peltosaari, Helsinki, Jukka Silokunnas, Jyväskylä, Olli Suorlahti, Lahti, Elias Sormanen Lahti ja Keijo Nevaranta, Jämsä


Laura Feldberga: 'Kankaat', Jämsänjokiranta 2007

  

    
TAPAHTUMIA 2017

Siltojen välissä 2017 - näyttely
avajaiset la 10.6. klo 12.00
Apteekkarin yrttimaalla

avajaisten oheistapahtuma:

Jokilaivakonsertti la 10.6.
ks. tiedote ohessa palstalla 'ajankohtaista'.

Lintupolku maanantaina 29.5.2017 klo 22.00. Kuunnellaan kevään yölaulajia. Lähtö Apteekkarin yrttimaalta klo 22.00. Oppaana Paavo Keskinen.

Yrttimaa ja näyttelytalkoot
ti 23.5. ja 6.6. yrttimaalla -
tervetuloa mukaan kaikki innokkaat !


Kevätkokous
la 22.4.2017 klo 12
Kivipankki Jämsä

 


ERKKI HIRVELÄ ATELJEE 
VEHKANIEMEN KESÄ 2017

Taiteellinen retkikohde Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan Pohjaslahdella - tule kokemaan taidetta ja hyvää ruokaa vuosisataisessa, kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa perinnemiljöössä, keskellä kauneinta maalaismaisemaa !
www.vehkaniemi.fiJÄMSÄNJOKEA 2012
Jämsänjokea

© AWA 8.6.2017